Събития

Управляваме всяко събитие, частно или корпоративно, от концепцията до изпълнението на най-малкия детайл, така че те да отразяват идентичността на марката и личността на всеки клиент.     

Организираме цялостни персонализирани събития, съобразени с изискванията на нашите партньори – от концепция и планиране, изготвяне на кетъринг менюта, приготвяне на храна, отдаване на оборудване, обслужване и сервиз, до стилизиране и забавления - осигуряване на артисти, водещи, DJ и др.

Организиране на събития
Организиране на събития

Ние създаваме впечатляващи аудио-визуални спектакли, музикални и арт събития – резултат от сътрудничеството с висококвалифицирани професионалисти и използването на най-висок клас техническо оборудване – от огромни екрани и сцени, до светлинни и звукови ефекти.

Независимо дали е бизнес или частно парти, Night Club Dock 5 е една от най-добрите налични локации за оригинално и модерно събитие със зашеметяваща атмосфера. 

 

Коктейл, гала вечеря или лично парти, ние твърдо вярваме, че храната, напитките и питиетата трябва да са с най-високо качество.  

Талантът и кулинарните познания на нашите шеф-готвачи, ни позволяват да съчетаваме традиционни български продукти в красиви иновативни композиции. Цветовете, вкусовете и ароматите се изучават и разработват, за да удовлетворят и най-взискателните гости. Приготвяме красиви многостепенни менюта, но и семпли сетове -за бизнес закуски или малки празненства.
Организиране на събития